Petitie tekenen

Omdat niet iedereen de stap wil maken om bezwaar aan te tekenen bij de gemeente, maar wel de gemeente wil laten weten dat de plannen die voorliggen geen doorgang moeten vinden, zijn wij een online petitie gestart bij petitie24.nl. Op deze site kun je je naam en e-mailadres achterlaten als handtekening. Dit is dus eigenlijk een online handtekeningenactie.

Anoniem

De petitie is zo opgezet dat er geen namen of andere gegevens worden getoond nadat je deze hebt ingegeven. De site geeft alleen weer hoeveel mensen de petitie hebben ondertekend. De enige die deze persoonlijke gegevens wel kan zien (voornaam, achternaam en woonplaats, maar niet het ingevulde e-mailadres) is de beheerder van de petitie. Die moet immers controleren of alles juist verloopt. Wij dragen er zorg voor en zien erop toe dat de achtergelaten gegevens op geen enkele manier openbaar worden gemaakt. Nu niet en ook in de toekomst niet.

Tekenen

Op deze pagina vind je een knop die je rechtstreeks naar de petitiepagina brengt. Deze pagina komt misschien wat rommelig over, daar hebben wij helaas geen invloed op. Voor de duidelijkheid staat hier een afbeelding waarop de plaats is aangegeven waar je jouw gegevens kan invullen om de petitie te ondertekenen. Let op! De teller wordt slechts een aantal keren per dag ververst. Je ziet dus niet direct de teller verspringen als jouw gegevens zijn doorgestuurd.